flummarn flummar fram flummerier.

jallajalla. längesen jag hittat hit. på bloggaktigt vis berättar jag nu vad som står på. skrivningarna är i full gång väldigt snart, försöker låtsas att jag läser litet. annars chillar jag mest, försöker hålla ordning på allt med hjälp av att ofta gå på teater, äta runt på diverse olika kulturmestan, se på filmer, läsa fabler och lyssna på fin musik. ett stort kulturinsugande med andra ord. låter som en riktig kulturknullare. ingen skillnad vad. allt inom sin tid.

just precis och ganska precis just nu tar en epok slut, som abi är mycket väldigt oklart och avgörande. men ändå känns det faktiskt inte så. speciellt inte på skolsystemets sätt och vis och manual. men man ska väl inte fundera så mycket på tider man inte ännu ser och andas. mitt i stressandet passar det fint att stiga av tåget och ta en buss i stället. att göra litet som man vill och inte göra så mycket fastän någon annan säger och gör det.

när jag på hösten levde en väldigt vetenskapligt inriktad vardag, levs livet nu utifrån andra läror och filosofer. olika former av konst och konstformer väger för tillfället tungt. en kombination vore väl det bästa men just nu är det bästa just det här. tror jag. världen är ju inte svartvit. inte ens ett spektra av alla synliga färger.

konstigt hur tider förändras och hur man prioriterar och tänker olika med några månaders mellanrum. orsakerna är förstås igenkännbara och väldigt medvetna. vart tog planeraren och uppslagsverket vägen? har aldrig levt så mycket i-dagen-som-den-kommer som just nu. men det är bara bra. men så här efter väldigt många år av ett trångt och smalt ensidigt kunskapsintag, tycks denna tidsmässigt ”opassande”  våg ganska rätt precis just nu. försöker ta bort masken och se nya vägar och landskap. öppna ögonen litet mer och se på allting från nya perspektiv och med andra glasögon. vidga vyerna och hitta förståelsen bland det osynliga. inte lyda auktoriteter så mycket. inte hänga med så mycket.

på dessa spår fortsätter vi. imorgon är det äntligen dags för ayurvedan. underbart och fantastiskt. på sri lankiskt vis ska njuta med alla sinnen och ta in alltihopa och bara ha det så jävla gött. svensken skulle säga härligt riktigt sliskigt glatt.

konstigt konstigt kosntigt. när tankarna och orden tar slut har man i stället andras ord. här följer några ädelstenar av laleh. ha det bra allihopa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s