apans brutala öde.

låt mej berätta en lite solskenshistoria som knasbollen till hunden vår lät inträffa igår;

umppa har många leksaker. inomhus och utomhus. dagens grej rörde inomhusprylarna och deras liv. umppa har fyra mjukisdjur, apan, nalle puh, gråa och puppe. umppa och jag hade just avslutat vårt härjeri och umppa lägger sej nöjt till golvs med puppe, gråa och nalle puh innanför sina framtassars area. alla tre placeras försiktigt och varsamt av självaste umppa. snyggt och fint på rätt plats. sedan fiser hon och börjar mysa och sköta om sina älskade mjukisdjur.

alla utom apan får vara med på myskalaset. jag frågar umppa om apan ryms med och sätter apfan och sitta bredvid nalle puh. snabbt som satan greppar umppa tag i apans huvud och slänger iväg stackarn. apan flyger åt helvete och får tydligen inte alls vara med. undrar vad för fult apan sagt till umppa den här gången?

till saken hör att umppa rangordnar sina mjukisar och andra leksaker i viktighetsordning. apan var länge på tronen men sedan ett par månader tillbaka har umppa knappt tittat på apan. vad har apan gjort som är så grymt att den gång på gång blir utfryst och totaldissad? umppa är en tokstålle.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s