mo.

tänker inte be om någon som helst ursäkt för att jag inte bloggat konstant och jämt och så som man ska göra. bloggvärldens oskrivna regel? bullshit säger jag och skiter i den dumma regeln. en till liten bloggvärldsregel lyder att det hundonde inlägget ska uppmärksammas. nå. gissa hur månte inlägget det här är?

vad har tösen gjort idag då? låt mej se och fundera en liten stund. har skrivit lite på den etiska djurförsöksargumentationen. går som smort. yrar jämnt iväg på villovägar (?) och börjar slänga fram bitter kritik mot mänskligheten. kan inte hjälpa att jag är full av hatiska tankar mot mänskligheten. ändå älskar jag allt som oftast livet. paradoxalt va? (kan man ens känna och leva i en känsla om man inte upplever den motsatta?) och är det relevant att tala om oss som en idiotisk art i ett projekt vars huvudhandling ska kretsa kring om och hur djurförsök är etiskt accepterat/inte accepterat? jo. absolut. högst relevant.

okej nu glömmer vi det och tänker i stället på att jag nu ska virka ihop min hobo-mössa så den blir klar och fin och praktiskt och jätteanvändbar. lyssna också på sången som snurrar i mitt huvud hela tiden så har du det trevligt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s